Declaración de Privacidad

– GRUPO MAESTRAT, CARPAS, ESPECTACULOS y EVENTOS, SL. li garanteix la confidencialitat de les seves dades personals. Cap de les dades que ens proporcioni serà compartida amb organitzacions o empreses alienes a nosaltres.

– GRUPO MAESTRAT, CARPAS, ESPECTACULOS y EVENTOS, SL. compleix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de Caràcter Personal (LOPD).

– GRUPO MAESTRAT, CARPAS, ESPECTACULOS y EVENTOS, SL. li garanteix que totes les dades personals recollides mitjançant els formularis d’aquest web i les facilitades a través de les diferents vies de contractació de serveis, seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

El tractament i gestió d’aquestes dades compleix amb les normes estipulades al Reial Decret 994/1999, de l’11 de Juny, pel qual s’aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal.

Quan facilita les dades personals a través d’aquest web autoritza a GRUPO MAESTRAT, CARPAS, ESPECTACULOS y EVENTOS, SL. per al seu ús i tractament informàtic, amb l’objectiu de facilitar-li informació sobre els seus serveis i promocions. En qualsevol moment podrà exercitar els seu dret d’accés, rectificació, oposició i/o cancel·lació dirigint-se a:

GRUPO MAESTRAT, CARPAS, ESPECTACULOS y EVENTOS, SL.
Ctra N-340 1053 Nau 5
12500 Vinaròs (Castelló)
Tel. 964455554 (4 línies)
Fax. 964454969
info@carpasmaestrat.com