, , ,

Carpes per a fires: la Fira d’Albacete

Un dels àmbits més comuns per a la instal·lació i muntatge de carpes són les Fires. Gairebé tots els expositors que veiem s’instal·len sota carpes de diferents mides i de múltiples configuracions. A lloguer de Carpes Maestrat, les carpes per a fires és una de les nostres vies de negoci principals, i hem realitzat ja nombrosos muntatges a fires de molts punts de la geografia espanyola. Disposem de moltes solucions i d’un ampli catàleg de carpes especialment pensades per a fires, i que s’adapten a les necessitats de tots els firaires.

En aquest sentit, les carpes cobren especial importància en fires tan importants com la Fira d’Albacete. Es tracta del principal esdeveniment que té lloc a la ciutat i es celebra cada any entre el 7 i el 17 de setembre en honor a la Verge dels Plans, patrona de la ciutat. Està declarada Festa d’Interès Turístic Internacional, i el 2014 va rebre la visita de ni més ni menys que 2,5 milions de persones. El seu origen es remunta a l’any 1200, i actualment ocupa una superfície de 180.000m2, principalment al Recinte Firal, una obra de 1783. A Fires com la d’Albacete, les carpes allotgen sobretot a les Penyes i a altres entitats socioculturals, i serveixen especialment per a realitzar actes lúdics com dinars, sopars o actuacions. Per tant, cal la instal·lació d’escenaris i de les suficients preses de llum per a un correcte funcionament de la carpa; fins i tot en èpoques de calor és necessari disposar d’aire condicionat o de calefacció a l’hivern. A lloguer de Carpes Maestrat, per descomptat, tenim previst tot això, i posem a disposició dels nostres clients tots els recursos necessaris per a aquest tipus de carpes.

I com sempre, ens agrada acabar els nostres articles al bloc donant-te l’oportunitat d’expressar-: has visitat la Fira d’Albacete? Què t’han semblat les carpes d’aquesta Fira? T’han agradat? Necessites per la teva Fira algun model de carpa similar? La teva opinió ens ajuda a millorar i és molt important per a nosaltres. Saber què opines ens permet proporcionar un producte més centrat en els teus objectius i en les teves necessitats. A lloguer de Carpes Maestrat podem ajudar-te i segur que trobes el que necessites. I si vols veure alguns dels tipus de carpes més usats en Fires, t’animem a que fàcis una ullada a les nostres carpes poligonals, o a les carpes per a cobertes d’escenaris.